Selecteer een pagina

Super leuk dat je je hebt aangemeld voor ‘’ LOVE TALK’’ voor Queens. In je mailbox ontvang je zo direct 2 e-mails. Eentje met je inloggegevens en de factuur en eentje met alle informatie over het programma LOVE TALK.

Heb je niets ontvangen? Check dan je spam. Heb je daar ook niets ontvangen, stuur dan een mail naar info@liefdesschool.com. Dan kijken we het voor je na.

 

Ontvang je graag nog meer tips voor een mooi liefdesleven? Lees dan nog even verder…

Zit jouw BINDINGSANGST nu aan het stuur van je liefdesleven?! 

Heb je ooit wel eens de angst gehad dat je partner of de man waarmee je date je gaat verlaten? Of dat je merkt dat wanneer je partner te dichtbij komt of het wordt serieuzer dat je je wilt terug trekken? Achter zowel bindingsangst en verlatingsangst zit de angst om verlaten te worden. Hoe raar dat ook klinkt.

✔ Merk je bij jezelf dat je moeite hebt om binnen relaties de diepte in te gaan, om je kwetsbaar op te stellen. Zodra iemand te dichtbij komt, heb je het gevoel te willen vluchten. Je hebt moeite om je aan iemand te hechten. 

✔ Merk je dat het emotioneel of fysieke dichtbij komt dan neem je afstand (bewust of onbewust). Misschien merk je dat je vaak niet verder komt dan een paar dates dan kan het zijn dat het voor jou nog een onbewust proces is. Of merk je dat je in je relaties vaak twijfelt of dit wel de juiste man voor je is dan kan het ook voor jou nog een onbewust proces zijn. 

Contacten blijven vaak oppervlakkig. Je vindt het moeilijk om een commitment aan te gaan, en je krijgt al snel een beklemmend gevoel. Dit betekent niet dat je geen behoefte hebt aan liefde. Alleen jouw angst voor verlies of angst voor afwijzing is meer aanwezig. 

BINDINGSANGST is er om jezelf te beschermen. Hoe raar dat ook klinkt. Jezelf te beschermen voor afwijzing. Je bent op je hoede voor afwijzing en door relaties uit de weg te gaan, ben je ook een mogelijke afwijzing voor. Je wil niet de controle en je vrijheid verliezen en je neemt liever geen risico’s om gekwetst te worden.

Herken je jezelf hierin? 

Dat is waarover we het gaan hebben tijdens de MASTERCLASS BINDINGSANGST – BREAKING FREE! (op 22 maart om 19.45u) 

Gelukkig is het in de realiteit eigenlijk niet heel moeilijk om je bindingsangst te overwinnen als je weet HOE. En daarom ga ik je tijdens deze masterclass mee nemen in de 8 stappen hoe je ervoor kan zorgen dat bindingsangst je niet langer tegenhoudt in je liefdesleven.

Bindingsangst

Doe nu mee voor maar 11 euro!

De Lara’s Liefdesschool Podcast

Als dating- & relatie expert help ik succesvolle vrouwen met succes in de liefde.

✔ Wil je weer die bijzondere partner in je leven maar weet je niet HOE je daaraan moet beginnen? Of blijkt daten eerder een catastrofe te zijn voor jou? Is “het leed dat DATEN heet” op jou van toepassing?

✔ Ervaar je sleur in je relatie en wil je weer die passie beleven met je partner?

In deze podcast bespreek ik om de 2 weken leuke thema’s omtrent je liefdesleven.

Heb je weer zin in een mooi liefdesavontuur en wil je je liefdesleven met je partner weer wat vuur inblazen? Of ben je het zat om thuis alleen op de bank te zitten en wil je graag gaan van dating dummie naar meeting mister yummie?

Dan is Lara’s Liefdesschool Podcast your place to be!

Let’s do this! Don’t wait, just date!

De Lara’s Liefdesschool Podcast… Voor een liefdevol liefdesleven…

Ontvang gratis tips en steun in jouw persoonlijke zoektocht

In mijn besloten Facebook groep vertel ik je graag meer over succesvol daten in deze moderne tijd & manieren om de relatie met je partner te versterken.

En tenslotte zie ik je graag terug op Instagram voor nog meer inspiratie voor jouw liefdesleven!

Connect met me op @dating_relatiecoach_lara.